2010-03-23

Records de Miraflores

Assegut a l'autobús miro per la finestra el desolat paisatge de la costa peruana al so de "chill out" mesclat amb de ritmes folclòrics peruans.
I recordo...
Recordo aquell vespre que havia sentit aquells sons per primera vegada...
Recordo els incomptables viatges de Pisco a Lima i viceversa...
Recordo esperar-la a "Falabella". Recordo veure-la arribar vestida "amb roba de ciutat", xancletes i una bossa enorme sota el braç... Recordo que no parava de somriure mentre tractava de buscar alguna excusa pel seu retard.
Recordo aquella vella habitació de pensió atapeïda amb un llit i una llitera que es va convertir en el nostre refugi, on ens dedicàvem tot el temps per nosaltres, ignorant horaris i menjades.
Recordo els hostes nepalesos cuinant arròs amb curri tot el dia, i recordo aquell noi sudafricà a qui les coses no li anaven massa bé però sempre tenia un somriure als llavis.
Recordo els esmorzars al llit i els seus "antojos" d'Inka Cola gelada amb got de vidre, pollastre a la brasa sense ketchup, sopa xinesa amb cullera de fusta, rotlles de canyella, crispetes, iogurts de vainilla i tes ensucrats.
Recordo a Alejandro Sanz i Alicia Keys, Shakira, Julieta Venegas i Marta Sanchez i Carlos Baute a Htv després d'inacabables sessions de zapping.
Recordo els passejos pels carrers de Miraflores... Recordo que a la fi li vaig trobar el seu encant...
Si... Recordo que malgrat Lima no em desperti massa simpaties vaig ser-hi feliç...
Recordo... del llatí "Recordari": tornar a passar pel COR.