2008-10-15

Ara si, Bogotà amb més calma...

Superada la primera impressió, que podem dir de Bogotà? Casc antic amb carrers colonials, grans avingudes col·lapsades en hora punta, parcs, edificis alts a la zona de negocis, venedors ambulants, museus, gent demanant pels carrers, cinemes, paranoia dels locals, teatres, festa... És a dir, tot allò que un pot esperar d'una gran ciutat.
A més, coses peculiars, com els venedors de maragdes i alguna que altra sorpresa:
Avui he anat al "Cerro de Monserrate" (sense "t" i acabat amb "e"), on hi ha l'església del "Cristo Caído" i es pot veure una panoràmica de la ciutat a 3.150 metres... Però a més, en una petita capella, un s'hi pot trobar a ni més ni menys que a "la Moreneta". Si, si: a la pròpia Verge de Montserrat (amb el nom escrit bé) i bandera catalana i tot.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Salud al viatger Ivan!No ens coneixem però gracies pel comentari que vas fer al Bloc del Joan i l'Eli sobre el Nevado de Ruiz.Gracies a gent com vosaltres els que som sedentaris de mena ens podem fer una idea d'aquests mons de deu i viure des del sofà les aventures que passeu.De vegades amb enveja-sana-,de vegades amb la tranquil·litat que dona la distancia com en el cas de la cartera.
No esteu sols! Us seguim d'aprop!

la gata ha dit...

Olé! Com surten els colors quan un està fora de casa.
Bon cop de falç mon amic