2008-09-06

Temps moderns

Vaig anar a la inauguració del primer Centre Comercial de Valledupar (tot i que té uns 380.000 habitants, ells n'hi diuen "pueblo"! un "pueblo" de 380.000 habitants?!?! Quines coses, eh?)
Nous aires carregats de marbre, fonts, llums, aires condicionats i dobles espais arriben d'altres països per canviar els costums locals... Valledupar està creixent... I amb el creixement arriba el progrés i l'anonimat.
L'Alexandra, amb un to entre desig i nostàlgia, es va queixar:
- "Noooo... ¡Yo no quiero que "el Valle" cambie nunca...!"
- "¿Por que?"
- "Conoses a Garsia Marques? ¿Lo leíste alguna ves?"
- "Mmmmh... Mmmh.." - Vaig dir amb un somriure als llavis.
- "Pues a veses pienso que todas esas cosas que cuenta en sus novelas sólo pueden suseder aquí... ¿sabes? Por eso quiero que todo siga igual y no se pierda toda esa magia..."
- ...
Impossible de rebatre aquest argument.
Ah! Si voleu saber més sobre Valledupar, podeu clicar l'enllaç que acostumo a posar, o deixar que la Jenis us ensenyi ella mateixa els secrets de la seva ciutat... qui millor que ella? http://www.viajeros.com/diario-5498.html

2 comentaris:

AguS ha dit...

Que no canviin mai els costums i les arrels dels pobles, per suposat!!!

T'escric per dir-te que et seguim en el teu camí. Que ens emociones i ens diverteixes amb les coses que expliques... I que... tenim ganes de tornar-te a veure, primo!!!!!

Una abraçada ben forta des de Barcelona del teu "comisario"

Anònim ha dit...

EL GRAN GURU - OSCAR.:

LO PRIMERO UN SALUDO DE TODOS TUS COMPIS DE CLASE!!! TODOS ME PREGUNTA POR TI!!! , Y CLARO LES AGO UN PEKEÑO COMENTARIO ,DISCUSIONES CON TAXISTAS, NOCHES EN EL CALABOZO, COCOS ASESINOS QUE LUEGO TE BEBES.... ETC ETC JAJAJA,, PERO VAMOS, QUE NO PARE LA AVENTURA, COMO SIEMPRE TU FIEL SEGUIDOR Y ME MUERO DE LA ENVIDIA (SANA), TE MANDO UN FUERTE ABRAZO. P.D.: ESTOY SEGURO QUE LO MEJOR ESTA POR LLEGAR....UN SALUDOS INDI