2008-08-25

"Buena suerte vs. Mala suerte"

Que a les nou de la nit, després d'acabar-se el servei d'autobusos, un vulgui tornar a la "posada" (que es troba a vint minuts amb cotxe), i es trobi que tots els taxistes estan de celebrant l'aniversari de la companyia de transports... Això és: "Mala Suerte"! :(
Endinsar-se sol a la selva i sentir uns brogits esfereïdors, que després resulta que són uns micos cridaners inofensius... Això és: "Buena suerte"! :)
Estar de ruta durant sis dies pels Andes, i després de la primera jornada, en plena època de pluges, veure com se't desprèn la sola de les botes... Això és: "Mala Suerte"! :(
Que al guia de torn se li escapi un caiman de les mans, i que aquest, tot espantat, arrenqui a córrer i passi per sota de les meves cames sense que em passi res... Això és: "Buena Suerte"! :)
Arribar a Mérida i descobrir que el telefèric més llarg i més alt del món va tancar el dia anterior per causes de manteniment i no tornarà a obrir, com a mínim, fins d'aquí a dos anys... Això és: "Mala suerte"! :(
I això és una de les coses que s'aprèn quan es viatja: tractar amb la bona i la mala sort. Saber apreciar quan és bona, i saber encaixar-la quan és dolenta.
====================================================================
I que vaig fer després de saber que no tindria cap opció de pujar al telefèric? Vaig anar a fer un gelat de dos gustos de... "caraotas con queso guayanés". Toma ya! I va ser difícil triar: a Mérida es troba una gelateria que té el "rècord guiness" de gustos de gelats. Qualsevol gust que et puguis imaginar entre 1000 possibilitats diferents! Jo estava dubtant entre aquest i "cerveza con perrito caliente". Encara que el d'espàrrecs amb mojito també era força temptador... I vosaltres, quin haguéssiu triat?

6 comentaris:

Anònim ha dit...

OSCAR - GRAN GURU :

UN DIEZ POR ESA PEDAZO DE HELADERIA , PERO INDISCUTIBLEMENTE, EL HELADO IDONEO ERA UNO DE DOS BOLAS, UNA DE BUENA SUERTE Y OTRA DE MALA SUERTE CON SIROPE DE SIGO ADELANTE Y DISFRUTO DE TODO: DE LA MALA Y BUENA SUERTE, .............!!!! P.D.: OSCAR-CONSEJO, LAS PROXIMAS BOTAS DE MEJOR CALIDAD, ESTAS TE HA DURADO POCO!!! SI SOLO LLEVAS CUATRO DIAS DE EXCURSION....JAJAJA
UN ABRAZO!!

Anònim ha dit...

Et juro que quan vas dir lo de les caminates, vaig pensar en quines botes devies portar!
Mare meva... Ja ens diràs que et vas posar de substitut.

Que vagi bé!

guillem ha dit...

Oh, dios mío, chandler bean!!!
He tingut un deja-vú???? mira això:
http://hofandos.blogspot.com/2008/07/visita-accidentada-mrida.html però diria que els "hofandos" van tenir "buena suerte" amb el telefèric i atmbé van jalar-se algun d'aquest gelats (http://picasaweb.google.com/miracleanna/Venezuela#5223939018536068898) que ja comencen a ser un mite a les terres catalanes.

Si tens problemes amb les botes, et fas unes espardenyes amb vegetals tal i com feien els primers habitants de les amèriques.

"Buenas noches y buena suerte!"

PD: ahir van fer la última peli d'Star Wars: La Vengaza de los Sith per la tele, avantatges d'estar en un país semi-civilitzat ;)

Ivan Ortiz Marimon ha dit...

No patiu! No hi ha botes que es ressiteixin a un sabater veneçolà! Ja estàn cosides i arreglades! (comprar unes botes bones a Mérida costa 1,5 vegades més que a Barcelona!)

Ivan Ortiz Marimon ha dit...

Willy! Ets un friky... i ho saps!

Anònim ha dit...

Haha, yeah i remember the expression on your face when that sole of your only shoes broke down completely...Nice then to know that you have 5 days more to walk in rain and mud;)

/Carl