2008-09-02

Maracaibo

Si algú té previst obrir una sauna a Maracaibo, que s'ho tregui del cap! No cal ni que hi invertiu temps ni diners: el negoci no funcionaria, ja us ho dic jo. Per què? Doncs perquè Maracaibo en si, ja ÉS una sauna.
Després de cinc minuts carregant la motxilla he començat a suar i suar fins que estava completament xop. El problema és que no he hagut de caminar cinc minuts, sinó quaranta (uns 4 quilòmetres), fins arribar a l'hostal que suposadament era el més econòmic de la ciutat. I allà he descobert, ja a les vuit de la nit, que l'hostal en qüestió, ha estat transformat en una tenda de mobles... (Això és: Mala Suerte!). Altre cop a caminar i torna a buscar un lloc per passar la nit... i la meva roba es podia escórrer... No exagero!
Per la nit, he sigut testimoni del "relámpago del Catatumbo". Un fenomen natural curiós de debò: Es tracta un llampec que brilla de forma contínua durant quasi totes les nits i que es pot veure a tota la regió... hi ha una explicació científica per aquest fet, però sincerament em fa peresa explicar-la. A qui li interessi, cliqui l'enllaç que he posat abans.
I la cançó? Cal o no cal? Ja sé que sona massa a tòpic, però em moro de ganes de posar-la... Qui vulgui tornar a la infantesa, ja sap:
http://www.youtube.com/watch?v=MDe6427o2LI

1 comentari:

la gata ha dit...

Calia, calia. De fet a la que he llegit Maracaibo ja estava cantant.
Petons