2008-09-15

"Ciudad Perdida"

1798, 1799... i 1800!
Els 1800 graons (jo no m'he entretingut a contar-los, així que ens ho haurem de creure) són l'últim obstacle per arribar a "Ciudad perdida".
Val la pena... I tant que val la pena! Però arribar aquí requereix el seu esforç: tres dies de caminar sota la pluja i sota la calor asfixiant (n'hi ha per tots els gustos)... enfangats fins als genolls o creuant rius amb l'aigua fins la cintura... Impossible tenir la roba i les botes seques... així que la dinàmica que se segueix és la següent: arribar al campament, remullar la roba al riu i al dia següent tornar-se-la a posar encara mullada. És el pitjor moment del dia (però entre tots li hem trobat la gracia i hem aconseguit que sigui un dels molts moments de diversió), però és que no val la pena malgastar la roba seca (aquesta es reserva per les nits).
Després de la primera mitja hora de camí, un se n'adona que l'aigua del riu no és suficient per mantenir la roba neta. Es mesclen les olors de suor del dia anterior, la suor fresca, la humitat i el repel·lent d'insectes. Al grup em muntat una competició a veure qui feia més pudor: la cosa ha estat molt ajustada entre l'Adrian i l'Olivier... jo he quedat en una "meritòria" quarta posició (de vuit en total)...
També hem organitzat un concurs sobre qui té més picades d'insectes a sobre. Tot i que la meva cama esquerra, amb unes 70 picades, ha creat molta expectació, no hi ha hagut possibilitats de guanyar: l'Olivier ha arrasat amb la seva esquena, on n'hi surten més de 200! (és el que passa per anar sense samarreta per la selva).

5 comentaris:

guillem ha dit...

Però tant de temps vivint a prop de la central de Vandellòs i encara no ets immune a les picadures de mosquits? Està científicament provat (en un informe del Profesor Bacterio de la TIA) que en un radi de 50kms de la central, tots els pobladors han desenvolupat una extranya immunitat a picadures de mosquits, abelles, mosques i qualsevol tipus de IVNI (insecte volador no identificat).
Per altra banda, fa uns dies el Reus Deportiu va guanyar el Campionat del Món de Clubs d'Hockey, després de guanyar amb gol d'or al Barça (i amb gol de Negro Paez, pa joder más).

Apa, tu excava una mica a la Ciudad Perdida a veure si trobes alguna estatueta d'or!

la gata ha dit...

Donde esta mi relec matarile, rile, rile, donde esta mi relec, matarile, rile, ron!!!
Apa nen sort que la Ciudad Perdida deu ser una passad aque si no...

Ivan Ortiz Marimon ha dit...

Doncs no, sembla que els insectes colombians no han llegit aquest informe... A més, arriba un punt que ni "relecs" ni "offs" ni vitamines "b12's"... No serveixen per res! Et descuides una mica i ja la tens liada (els "jejenes" son autèntics depredadors)! L'única opció fiable és vestir roba de màniga llarga, però no tothom hi està disposat...

Anònim ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Vaya Ivan...no pensé que Ciudad Perdida fuese la causante de las 70 picaduras!!! espero que la cicatrización de las picaduras no deje huellas, y si las deja, pues queda el recuerdo del Parque Tayrona...! Te recordamos!